Prosjektering

En bolig er mer enn bare en bolig. Her skal dine drømmer kunne leve sitt eget liv. En god bolig skal gi deg ro og hvile, en plass der du samler krefter. Sammen med deg ønsker vi å realisere din boligdrøm.

Vår huskatalog er ment å være en inspirasjonskilde. Om du ønsker din egen «signatur» tilpasser vi din bolig til ditt unike behov. Byggmann er gjennom sitt nettverk av over 100 forhandlere en av Norges ledende boligleverandører. Vår erfaring og kompetanse er din trygghet og fremtid.

Kontakt en av våre forhandlere, så hjelper de deg videre med å gjøre drømmen til virkelighet!

 

Her vises hustypen ORION med kjeller for skrå tomt.

Her vises hustypen ORION uten kjeller for flat tomt.

 


Gjennom vårt arkitektkontor Dakark AS tilbyr vi tjenester innen fagområdene byggesøknad, prosjektering og arkitektur. De fleste av våre oppdrag strekker seg fra idè- og skissestadiet, til byggemeldings- og arbeidstegninger med detaljer. Stadig oftere får vi også oppdrag innen planregulering og utforming av større felt.

Fra vårt kontor på Vigra utenfor Ålesund, betjener vi kunder over hele landet. Dette gjør at vi til enhver tid er involvert i prosjekter av ulike størrelser – fra garasjer, hytter og eneboliger, til større boligkomplekser og næringsbygg.

Med vår solide erfaring og kunnskap innen byggprosjektering, kan vi love deg høy kvalitet og godt teknisk arbeidsgrunnlag, når vi leverer komplett teknisk materiell til dine prosjekter.

Prøv oss på ditt neste prosjekt send oss en forespørsel i dag, eller kontakt din nærmeste forhandler!